MIE LOBIE

MIE LOBIE Surinaams / Chinees Eethuis - Sinds 1984

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1877 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mie Lobie. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 20:03 Lekker eten.
11 apr 2022 om 23:32 Snel en heerlijk.
10 apr 2022 om 20:08 Eten niet lekker dunne saus en het was koud viel erg tegen
30 mrt 2022 om 22:17 Veel te laat geleverd
20 mrt 2022 om 8:04 Foejong Hai was te ver, je proefde de olie. Verder was het prima.
14 mrt 2022 om 21:37 Smakeloos
6 mrt 2022 om 14:40 De kip van de Roti als de saté waren te doorbakken, waardoor het de kipsmaak verloren had. De smaak was lekker. Als je extra saus besteld bij de Roti, krijg je ook echt heel veel saus. Rijkelijk veel kip. Vriendelijke bezorger.
20 feb 2022 om 22:46 met de bezorging was niets mis, maar het eten was niet zo lekker, verkeerde sauce en te dun gesneden vlees. Ik zal niet snel weer eten halen bi9j mi lobie groetjes M. vincken
20 jan 2022 om 20:53 Het eten heeft 1.45 uur erover gedaan bezorgd te worden. Het was koud en niet lekker.
10 jan 2022 om 14:12 Netjes op tijd Eten vertrouwd oke
3 jan 2022 om 21:41 Saouto mag iets meer smaak hebben, voor de rest vind ik hun eten wel lekker.
3 jan 2022 om 20:05 Taaie zoutvlees. Gerecht niet conform de Surinaamse keuken. Kouseband zoutvlees leek en smaakte meer naar tjaptjoy? Soato ook niet authentiek. Alles weggegooid, helaas. De 5 sterren ontgaat mij. Niet voor herhaling vatbaar.