MIE LOBIE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2014 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mie Lobie. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 15:57 Weer heerlijk gegeten.
3 mei 2024 om 21:54 Nasi was top
29 apr 2024 om 9:17 Tijdens het bestelproces werd een levertijd van 20 tot 45 minuten beloofd, na de betaling werd dit opeens 59 minuten. Maar het duurde meer dan 95 minuten! Het eten was lauw. Ik bestel nooit meer via thuisbezorgd.nl
29 apr 2024 om 7:32 Duurde anderhalf uur ipv 40 en het eten was helemaal niet zo goed als de laatste bestelling en een beetje karig.
15 apr 2024 om 6:37 De bezorger kwam de bestelling boven brengen, heel vriendelijk!
8 apr 2024 om 22:12 Babi pangang besteld. Portie was aan de kleine kant voor €20. Bami was okay maar erg ‘kaal’ zeker gezien de meerprijs. Vlees was echt veel te droog.
8 apr 2024 om 20:52 Was heerlijk eten en snel en warm bezorgd toppers!!
7 apr 2024 om 23:55 We ordered for 2 persons : a saoto soup and a chicken pangang dish, and we didn’t share, but we both got sick afterwards. Something’s wrong with the hygiene of the restaurant.
6 apr 2024 om 20:16 Het eten werd later bezorgd dan dat er op thuisbezorgd stond. Er zat paprika bij. Wat er bij de bestelling niet bij stond. Ik ben daar allergisch voor. Verder was de groente en de kip niet heel lekker.
4 apr 2024 om 22:40 Heerlijk gegeten
31 mrt 2024 om 20:46 Goed eten snelle bezorging Alleen had de bezorger wel meer zichtbaar mogen zijn door zijn helm af te doen of de klep omhoog ik zie graag mensen hun gezicht.
28 mrt 2024 om 20:39 Ik kwam veel eerder dan aangekondigd. Geweldig! Vegetarische tjaptjoi prima. Kipsate helaas te droog, smak okay. Bezorger vriendelijk.